Зад страничката „The woman in black“ със 70,4 хил. последователи,

...
Зад страничката „The woman in black“ със 70,4 хил. последователи,
Коментари Харесай

Пълна мистерия! Красавица от Карнобат събра 70 000 фенове в ...

Зад страничката „ The woman in black “ със 70,4 хиляди почитатели, стои момиче от Карнобат. Миглена е единствено на 16 години, когато взема решение да сътвори своя страница в нашумялото приложение Инстаграм, написа Флагман.

Преди да направи страничката си, Миглена обича да следи други сходни страници и се замисля за своя лична. Тя е въодушевена от разнообразни мисли и цитати, и взема решение да съобщи вдъхновението и на други последо-ватели в Инстаграм.



Споделя, че напълно инцидентно решила да сътвори „ The woman in black “ и не е очаквала първоначално да доближи толкоз почитатели. Тя е извънредно радостна от обстоятелството, че изявленията й доближават до доста хора. Чрез постовете си момичето кара аудиторията да се замисли и да се припознае в тях. Идеята за стра-ничката на Миглена се осъществя през 2017г. Само след 5 месеца почитателите стартират да порастват и това стимулира момичето да продължава да качва потове.

„ Всичко стана с неизменност. Винаги съм поддържала страничката сама. В момента има 13,800к оповестени поста. Никога не съм се отказвала от нея. Имала съм много оферти от хора, които желаеха да я купят, само че аз твърдо отказвах “, споделя Миглена.

В „ The woman in black “ има спонсорирано наличие. Сред споделените изявления намират и мисли на Миглена, само че тя избира да не издава кои са и да ги резервира за себе си. Според нея, ползата към страничката се дължи на това, че тя знае какви неща се харесват на аудиторията й и постоянно се стреми да разгласява цитати, в които хората да се припознават.

Предимно отзивите за „ The woman in black “ са много положителни. Всички почитатели харесват и на драго сърце четат изявленията. Един от най-харесваните й постове има над 7 хиляди лайкове.

Миглена е безапелационна, че ще продължи да се занимава с поддържането на страничката си. Тя е радостна, че нейните изявления основават огромен интерес у последова-телите и това я стимулира да продължи да прави това, което обича.

Родена съм на 25.06.2001 година в град Бургас. Завършила съм гимназия в град Карнобат. В момента работя онлайн. Това е работата, която боготворя. Държа извънредно доста на фамилията и приятелите ми.

Никога не се отхвърлям от задачите си, върша всичко допустимо да ги реализира. Обичам да оказвам помощ на хората в потребност и постоянно се стремя да прослушвам другите. Обичам да пътувам, да се разхождам, да чета книги през свободното си време. Благодарна съм на фамилията си за всичко, което са създали за мен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР