ЗАД „ОЗК – Застраховане” АД стартира три нови кампании, които

...
ЗАД „ОЗК – Застраховане” АД стартира три нови кампании, които
Коментари Харесай

ЗАД "ОЗК – Застраховане" АД стартира три нови кампании

ЗАД „ ОЗК – Застраховане” АД започва три нови акции, които са с дълготрайност до 30 април 2018 година

В рамките на този интервал Компанията предлага промоционални условия по „ Медицинска застраховка на чужденци, пребиваващи в Р. България ", „ Финансова непоклатимост на превозвача " и за застраховки „ Достъпната сигурност за дома” и „ Жилища и домашно имущество” против Първи риск.

Кампанията „ Медицинска застраховка на чужденци, пребиваващи в Р. България “ е предопределена за чужденците, които обитават краткосрочно или дълготрайно в Р. България или минават директно през страната. За интервала на Кампанията се оферират промоционални тарифни условия.

Кампанията по застраховка „ Финансова непоклатимост на превозвача " на ЗАД „ ОЗК - Застраховане " АД е предопределена за интернационалния авто транспорт на пасажери и товари, според Наредба 11 и за вътрешния авто транспорт на пасажери и товари, според Наредба 33.

Кампанията „ Моят дом " за застраховки „ Достъпната сигурност за дома” и „ Жилища и домашно имущество” против Първи риск - спомагателна отстъпка в размер на 20% от цената и без самоучастие за застраховка „ Достъпната сигурност за дома”. За застраховка „ Жилища и домашно имущество” против Първи риск ЗАД „ ОЗК – Застраховане” АД предлага на клиентите си отстъпка в размер на 20% от наградата и без самоучастие.

За повече информация за преференциални условия по Кампаниите и за издаване на полици може да се обърнете към офисите на ЗАД “ОЗК - Застраховане” АД, както и към сътрудниците и брокерите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР