Зад отравянето на Гебрев стоят руски интереси. Русия иска да

...
Зад отравянето на Гебрев стоят руски интереси. Русия иска да
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Ключът за отравянето на Гебрев е във фирма ”Виафот”

Зад отравянето на Гебрев стоят съветски ползи. Русия желае да закрие оръжейната промишленост в България. Да дестабилизира България и тя да стане едва звено в НАТО и Европейски Съюз. Така че отравянето на Гебрев е една дълга частица. Първо са съветските кръгове в България и второ- техните ятаци в България. Офшорната компания ”Виафот ” - зад нея стои ключът по случая, зад компанията, която желае да придобие Дунарит.
Така някогашният боен министър Бойко Ноев разяснява случая " Гебрев ".

Той разнищи вчерашното изявление на основния прокурор Сотир Цацаров: Гебрев не пие кафе и не е работа на един основен прокурор да излиза и да приказва такива неща. Има хора, които му пишат подправените информации и той излиза и ги чете пред обществеността. Истината е, ча управляващите желаят да прикрият този случай и по тази причина не възобновяват следствието, съобщи Ноев.

Факт е, че българските управляващи не спомагаха, когато Гебрев ги помоли. Някои от тях прикриват този случай, акцентира той. Вчера ми стана жалост за основния прокурор и нещата, които са го предиздвикали да приказва, уточни Ноев и изнесе някои обстоятелства по случая. „ Никога тримата отровени не са били на едно и също нещо. Гебрев не е токсичен в ресторанта, а там е примрял “.

Бившият боен министър добави, че чака скоро и други имена да изплуват към този случай. Факт е, че съветски жители са го свършили това. По забавно е кои са ятаците тук, които са помогнали. Властите се пробват да прикрият този случай и приканвам жителите да не имат вяра на това, което приказват.

По думите му английските управляващи имат интерес да разкрият случая с отравянето на Скрипал, а българските за отравянето на Гебрев - не. Мотивите за прикриването занапред ще станат ясни. Тези, които си мислят, че ще продължат с прикриването бъркат. Интересите на Русия не са да ударят някоя и друга партия у нас, а позициите на страната ни в Европа да бъдат отслабени, акцентира той.

В идните седмици Новичок ще влезе в листата на химическите организации. В организма на Гебрев са открити два химикала, единият от които не е разпознат, сподели още Ноев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР