Зад огромната усмивка на Маги Джанаварова се крие дълбока семейна

...
Зад огромната усмивка на Маги Джанаварова се крие дълбока семейна
Коментари Харесай

Огромна семейна драма белязала живота на Маги Джанаварова! Певицата остава без баща на 17

Зад голямата усмивка на Маги Джанаварова се крие дълбока фамилна болежка , разбра HotArena.

Преди 15 години тя губи татко си. Тогава певицата е в тийнейджърска възраст и понася извънредно тежко житейския удар. Трудностите за фамилията й в действителност стартират пет години по-рано, когато бащата е диагностициран с рак. През това време те чуват най-различни прогнози - в един миг резултатите били доста положителни, само че в различен лекарите били песимисти и не му давали повече от половин година живот. 

Родителите на Маги пък се стараели да спестят на нея и батко й неприятните вести, с цел да не ги разстройват. " Вярвах в положителното, имах вяра, че той ще се оправи ", споделя Джанаварова. След 5-годишна битка обаче ракът побеждава. От тогава певицата се затваря в себе си и не демонстрира пред никого голямата си болежка. Не харесвала съжалението, с което я гледали хората. 

За 17-годишната тогава Маги гибелта на татко й била същински удар , тъй като той постоянно е бил най-близкият й човек и посред им имало мощна връзка. Освен това той не пестял средства, с цел да може тя да върви на уроци по солфеж и пеене още от дребна. Именно той най-вече вярвал в бъдещето й на певица. 

Трагичното събитие оставя сериозен белег в душата й. С годините певицата развива голям боязън да не загуби околните си. Плашела я мисълта, че един ден майка й и брат й няма да ги има и считала, че няма да може да преживее сходна загуба. Това отключило манията по веганството. Пробвала даже суровоядство, а няколко пъти се е подлагала и на гладолечение, написа Галерия. 

Джанаварова е уверена, че татко й я гледа и й оказва помощ от горната страна. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР