Зад фасадата на лукса и изобилието често пъти истината се

...
Зад фасадата на лукса и изобилието често пъти истината се
Коментари Харесай

Луксът им се пропука: Банка взе къщата на Гущерови за неплатени дългове, изнесоха се на квартира с децата!

Зад фасадата на лукса и изобилието неведнъж истината се оказва по никакъв начин не радостна. Такъв е и казусът с известното семейство Гущерови, които съгласно най-новата мълва са останали без тузарския си дом в полите на Витоша, който бе тяхната фамилна цитадела в последните години. Тежки парични проблеми се стовариха върху главите на Светлана и Християн, описват близки до двойката.

Насред зима се е наложило фамилията да се реалокира чартърен в „ непретенциозен ” мезонет и да напусне баровския си дом в столичния квартал „ Драгалевци ” на ул. „ Кимчовец ”. Имотът към този момент е разгласен за обмен от банката поради невъзможността Християн да изплаща ипотеката на дома. Къщата е ситуирана в спокоен жилищен регион в полите на Витоша, научи HotArena.

Ето какво гласи обявата: „ Луксозни довършителни работи, аранжиран и поддържан двор с повърхност 1630 кв. м, страхотна гледка. Пълно окабеляване и видео наблюдаване. Разпределение: Сутерен-котелно, сервизни пространства и баня; Първи етаж-гараж за три коли, просторна дневна, столова, обособена кухня, кабинет с баня, тоалетна; Втори етаж-4 спални със независими бани и дрешници към тях и балкони към две от стаите, перално помещение. РЗП 1098 кв.м. Вградена първокласна кухня, изцяло обзаведена ” – гласи обявата за обмен. Цената е 1 599 900 евро или към 3 130 000 лв..

Семейството от години води първокласен метод на живот, който обаче си разрешава с много страдания. Лъжливият балон за изкуствено повишения им стандарт се спука и се е наложило Светлана да събере многото си облекла, както и трите си деца и да се насочат към по-скромен дом. От началото на годината върху тлъстите рамене на наследника Християн се стоварили тежки задължения и той бил заставен да се изнесе заедно с тъщата и многочислената си челяд, разкрива източник на „ Уикенд ”.

Свикналият на непристойно разблуден живот баровец и капризната му брачна половинка се били изнесли чартърен и треперели банката да не посегне на колите и бижутата им. Това изяснява за какво Светлана от известно време престана да снима топ интериора на дома им, а на Свети Валентин лъсна истината, тъй като по-наблюдателните й почитатели видяха, че стълбището е много друго. Това е новият дом на семейството, където те живеят чартърен от по-малко от месец.

Гущерова била на ръба на нервна рецесия, защото се чудела дали скоро време няма да остане с празна банкова карта, да няма опция да заплаща ежемесечния си тунинг при столична дерматоложка, както и да дава заплата на астроложката си, без която не си подава носа от вкъщи им. Разбира се, гадателката лъжела пенсионираната плеймейтка, че скоро всичките им финансови проблеми ще са в предишното и това частично успокоявало русата силиконката, която не можела да си показа да бъде още веднъж бедна.

Семейството се придвижи в палата, който в този момент се продава, преди 3 години. Преди това те живееха в дома на остарелия Гущеров, който се намира в „ Бояна ”. Именно там пребиваваше и първата жена на Християн – Мара Отварачката. Светлана живя няколко години в парцела, а след това се придвижиха в „ Драгалевци ”, където изкараха по-малко от 3 щастливи години.

Свекърът Добромир Гущеров също не можел да помогне на младото семейство, защото имал лични бизнес кахъри. Говори се, че таткото направил няколко несполучливи покупко-продажби във Виена, поради които се върнал с няколко милиона обратно и в този момент гледал да избави личната си кожа. Да не приказваме, че втората му жена не отстъпвала на Светлана по разходи и била същинска прахосмукачка за долари и евро. За похлупак остарелият паралия трябвало да устоя и доведена дъщеря, както и доведените си внуци.

Добромир Гущеров не се интересува от сина си, Светлана и внучетата, които някогашната бръмчалка нации. Бившият червен народен представител спрял да поддържа връзка с Християн, откакто той се залюби с плеймейтката. Не е загадка, че пухкавелкото има уязвимост към хазарта и по този начин профуква много огромна част от парите си. предприемач и силиконовата му брачна половинка са си тръгнали от къщата в „ Драгалевци ” единствено с облеклата, които имат, скъпите си картини и един полилей, който Светлана държи персонално да лъска и поради който роди първото си дете в осмия месец.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР