Зад един от най-романтичните телевизионни сериали на всички времена се

...
Зад един от най-романтичните телевизионни сериали на всички времена се
Коментари Харесай

Звездите от Птиците умират сами, които се влюбиха зад кулисите на сериала и още са заедно след 40 години

Зад един от най-романтичните телевизионни сериали на всички времена се крие същинска любовна история.

В основата на " Птиците умират сами ", извънредно известен при започване на 80-те години на предишния век, стои историята за безконечния любовен триъгълник. В него са въвлечени основната героиня Меги, изиграна от Рейчъл Уорд, конфликтният духовник Ралф, в който се въплъти Ричард Чембърлейн, и брачният партньор на Меги, Люк - в ролята Браян Браун.

Как наподобяват звездите от кино лентата " Далас " 45 години след началото му

Актьорите се срещнаха след толкоз време

Но до момента в който на екрана пристрастеността е сред Ралф и Меги, то бракът на героинята с Люк, става известно, не е от приказките. Още когато се срещат на снимачната площадка в далечната 1983 година, двамата артисти се влюбват мощно и се женят единствено няколко месеца по-късно. И бракът им продължава и до ден сегашен, а резултат от него са трите им деца.

От самото начало Браян споделя, че сред него и Рейчъл е имало привличане. Дори си спомня по какъв начин са се забавлявали сред фотосите и един път той, поглеждайки ръката ѝ, предсказва, че ще има три деца. И прибавя със смях: " Да, споделих го, само че не споделих, че ще са мои. "

През годините артистът се радва на сполучлива холивудска кариера, до момента в който Рейчъл се изявява като режисьор и доста е понижила актьорските функции след " Птиците умират сами ". Родената в Англия, актриса съумява да измести звезди като Джейн Сиймор, Ким Бейсинджър, Мишел Пфайфър и Оливия Нютън-Джон за ролята на Меги.

В тази връзка Браян споделя: " Към Рейчъл бе ориентирано доста внимание и това беше нещо, с което мъчно се справяше. Всъщност, двоумя се, че някой в действителност би се справил. Но пък си прекарвахме ужасно, до момента в който правехме шоуто и в последна сметка най-важното е, че всеки от нас срещна индивида, с който да прекара остатъка от живота си. Винаги има баланс сред положителното и неприятното. "

Самият Ричард Чембърлейн е забелязал привличането сред сътрудниците си и даже твърди, че в никакъв случай не е виждал " двама души, които да са по-влюбени ".

И артистът се оказва прав. Двамата влюбени се венчават година по-късно в дома на Рейчъл от детството ѝ - имение в Оксфордшър, преди да се реалокират в Австралия. Двойката се открива в Сидни, а децата им Роуз (39 г.), Матилда (35 г.), и Джеймс (31 г.) живеят покрай родителите си до ден сегашен.

През 2019 година те станват баба и дядо за първи път, когато Матилда ги подарява с внук. Любопитно е, че Браян е участвал на раждането, макар че това не е било планувано. " Но никой в родилната зала не ми сподели да изляза, тъй че не го направих ", изяснява артистът. " В последна сметка бях виждал раждането на всичките си деца. Не виждах за какво би трябвало да оставям това. "

Въпреки многото задължения, Рейчъл и Браян намират време за една от огромните си пристрастености - конната езда. Актрисата безусловно е израснала около конете. Двойката е галопирала по хълмовете на голям брой страни, измежду които България, Израел и Канада.

А когато не пътуват, двамата прекарват свободното си време в гледане на английски сериали. " Големи почитатели сме на " Убийства в Мидсъмър ", споделя Браян. " Разтоварващ е и елементарен за гледане, макар престъпната тема. "

И запитан, с изключение на общите ползи в региона на пътуванията и малкия екран, каква е тайната на един дългогодишен, Браян без съмнение споделя пред Mirror: " Основното нещо е да казваш " да " на жена си от самото начало и в случай че нещо се обърка, да кажеш незабавно: " Аз съм отговорен ". Ако мъжете разбираха това, щяха да бъдат по-щастливи. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР