Зад атаката срещу антикорупционната комисия КПКОНПИ стоят двама олигарси и

...
Зад атаката срещу антикорупционната комисия КПКОНПИ стоят двама олигарси и
Коментари Харесай

КПКОНПИ: Атаката срещу комисията е от 2-ма олигарски и 1 партия, проверяваме инициатора

Зад офанзивата против антикорупционната комисия КПКОНПИ стоят двама олигарси и една политическа партия, " за което има 2 милиарда и 200 млн. аргументи, които могат да стимулират не една политическа партия да направи това ".
 Общината ще ревизира барбекюто на терасата на Пламен Георгиев, в случай че пусне инспекторите в дома си  Цацаров: Пълна инспекция на Пламен Георгиев, Борислав Сарафов и Лозан Панов поради парцелите
Това оповестиха в известие до медиите от пресцентъра на комисията във връзка със замесването на името на нейния ръководител Пламен Георгиев в " Апартаментгейт ".

Оттам допълват, че сега текат две инспекции по случая, само че не излиза наяве дали те са почнали преди или откакто апартаментът с огромна тераса на Георгиев влезе в новините.

Едната инспекция била на " доближено лице до политически водач ", което се възползвало от висок държавен пост, с цел да получи " парични суми в изключително огромни размери ". Същият човек провел изборите на една от политическите партии, твърди КПКОНПИ, само че не показва коя е тя.

Паралелно тече и инспекция, че чиновник на комисията е изнасял информация към същото лице. Материалите са предадени на прокуратурата.

Съобщението на КПКОНПИ идва и във връзка свикания от президента Консултативен съвет за национална сигурност по тематиката корупция. От антикорупционния орган показват, че са предали доклад за работата си на президента на 5 април и че " за нас Комисията, сигурността и стабилността на страната, както и битката с корупцията, са единствената задача ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР