Зачестиха случаите на извършени престъпления от български граждани в Гърция.

...
Зачестиха случаите на извършени престъпления от български граждани в Гърция.
Коментари Харесай

Престъпленията с участието на българи в Гърция зачестяват

Зачестиха случаите на осъществени закононарушения от български жители в Гърция. Полицията задържа няколко лица за кражби в разнообразни региони, други се търсят. Въпреки информацията в медиите, българи постоянно нарушават закона и внасят акцизни артикули в Гърция, оповестява.

В област Месания гръцката полиция търси 32-годишна българка с осъществени поредност обири от магазини. Пръстови отпечатъци от местата на закононарушенията показаха самоличността на българката. Информацията е пусната по всички гранични пунктове.

На остров Родос измежду тригодишно търсене арестуваха 26-годишен българин, който съгласно полицията е управлявал тайфа за кражби. Кражбите са осъществявани от домовете на жители, от хотели и даже магазини. Прокуратурата повдигна обвиняване и за организация на незаконна група.

В град Драма през днешния ден задържаха група от малолетни лица, направили голям брой кражби в региона. Сред тях е и един 16-годишен българин.

През седмицата в ръцете на гръцката полиция попаднаха и българи за трафик на незаконни мигранти.

Много случаи на нарушавания за импорт на недекларирана акцизна стока се означават и на граничните пунктове. Наред с санкцията за импорт на цигари, алкохол и бензин, се конфискуват и колите на нарушителите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР