Зачервявания, усещане за дискомфорт и сухота. Изпръхнала и груба кожа

...
Зачервявания, усещане за дискомфорт и сухота. Изпръхнала и груба кожа
Коментари Харесай

Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional

Зачервявания, чувство за дискомфорт и сухота. Изпръхнала и груба кожа на ръцете. Всяка от нас се е сблъсквала с тези положения. Кремовете за ръце, които използваме през лятото, не са подобаващи за зимата.

През лятото кожата ни се нуждае от повече хидратация, до момента в който през зимата по-ценни за нея са подхранващите съставки и отбраната от неподходящите външни въздействия.

Решението за новия сезон идва от специалиста в грижата за ръцете SNB Professional и серия Зимна грижа.

Тайната съставна част

Серията включва Предпазващ крем за ръце и тяло в четири разнообразни аромата – Лайм, Портокалов цвят, Ябълка и канела и Лилия. След редица изследвания и деликатен асортимент на съставките технолозите от екипа SNB Professional стигат до нетрадиционния за козметиката, само че извънреден в действието си, дестилат от рукола.

В състава на кремовете от серия Зимна грижа включват екстракта, който е създаден по патентована технология, надълбоко защитавана в загадка.

Именно тази технология разрешава извличането на извънредно скъпия фитокомплекс на растението, като резервира всички негови качества. Основната част от фитокомплекса е значим естествен антиоксидант (трипептида Глутатиона (GSH)), който защищава клетките от нездравословните въздействия на свободните радикали и тежки метали от околната среда.

Като част от формулата на предпазващите кремове от серия Зимна грижа, екстрактът от рукола ускорява естествените защитни бариери на кожата на ръцете, усилва антиоксидантния капацитет на клетките, детоксикира, защищава и я възвръща, подтиква синтеза на най-важните естествени трипептиди в кожата, които са основа за нейния равен и лъчезарен тип, понижава доста кожните раздразнения и успокоява.

Комбинацията от добре подбрани дейни съставки обезпечава на ръцете оптималната отбрана и богата възстановяваща и укрепваща грижа в студените дни освен това без ненужно омазняване.

Ароматите

Предпазващ крем за ръце и тяло Лайм 100 мл. е същинска цитрусова приятност за сетивата. Ароматът на лайм основава чувство за успокоение, прохлада и топлота.

 Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional SNB Professional

Предпазващ крем за ръце и тяло Портокалов цвят 100 мл. е със пресен мирис на преди малко разцъфнали портокалови цветчета. Създава топло и прелестно чувство за лято, прохлада и релакс.

 Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional SNB Professional

Предпазващ крем за ръце и тяло Ябълка и канела 100 мл. е с обичан мирис, който припомня за празничните декемврийски дни, за домакински уют и топлота.

 Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional SNB Professional

Предпазващ крем за ръце и тяло Лилия 100 мл. е с гальовен мирис на разцъфнала бяла лилия, който зарежда с позитивизъм и слънчево въодушевление.

 Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional SNB Professional

Предизвикателството

От през днешния ден, 04.12.2017 до 14.12.2017 в коментар под публикацията посочете предпазващия крем за ръце и тяло с кой от четирите аромата най-вече желаете персонално да опитате. На 15.12.2017 в лотария на инцидентен принцип ще изтеглим имената на петима от всички коментирали и всеки от тях ще получи като подарък Предпазващ крем за ръце и тяло 100 мл. с аромата, който е показал в коментара си. Успех!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР