Забравете за т.нар. "приятели с екстри", компания създаде секс играчка

...
Забравете за т.нар. "приятели с екстри", компания създаде секс играчка
Коментари Харесай

Вибратор ще ви поръчва пица след като ви доведе до оргазъм

Забравете за така наречен "приятели с екстри ", компания сътвори секс играчка с спомагателна функционалност — вибратор, който ще ви поръча пица, откакто ви докара до оргазъм.

Сайтът CamSoda, който предлага играчки за възрастни, разгласи, че напълно скоро ще пусне на пазара новаторската секс джаджа, наречена RubGrub. Тя има функционалност, сходна на Amazon Dash — интернет бутон, обвързван с телефона на потребителя, който авансово е програмиран с информация за заплащания и доставка. Благодарение на тази технология, щом приключите с вибратора и натиснете бутона, той автоматизирано ще ви поръча огромна пица със сирене от избрана пицария.

Играчката ще бъде пуснат на пазара след няколко месеца, а цената му ще е 19.95 $.

Но в действителност ли голяма пица със сирене е това, което дамите желаят най-вече след секс?

В изказване Дарн Паркър, вицепрезидент на CamSoda, съобщи, че отговорът на този въпрос е "да ": Мастурбацията, въпреки и в последна сметка приятна, може да бъде напрегната физическа интензивност, по време на която човек изразходва доста сила и изгаря доста калории, което ги кара да се усещат летаргични и гладни. "

За в този момент вибраторът може да поръчва единствено пица, само че от компанията възнамеряват да разширят избора от храна, като включат и мексиканска и китайска кухня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР