Забравете за Хелоуин - костюмите могат да стоят достатъчно атрактивно

...
Забравете за Хелоуин - костюмите могат да стоят достатъчно атрактивно
Коментари Харесай

Кралски блясък на Мет Гала 2018

Забравете за Хелоуин - костюмите могат да стоят задоволително атрактивно и през май! Доказаха го звездите на тазгодишната " Мет Гала 2018 ", като някои от тях в действителност ни впечатлиха!
Като да вземем за пример Блейк Лайвли - спряни ни дъха, признаваме! Уникалната рокля, с която се появи актрисата, е дело на Versace, и е лишила цели 600 часа, с цел да бъде направена. От списание " People " наподобява също са били впечатлени от Лайвли, тъй като я нарекоха " кралицата на бала ".

По традиция събитието се организира в Музея на изкуството " Метрополитън " в Ню Йорк, а тематиката тази година бе " Небесни тела: модата и католическото въображение ". Както се подразбира от нея, тоалетите на звездите бяха с религиозни орнаменти, показващи конфликта на католицизма с модата, на религията с труфя, на ангелите с демоните, на папата с монахините, на консервативното с модерното.

От 1999-та година блестящото събитие се провежда всяка година от основната редакторка на стилната библия Vogue - Ана Уинтур. Входът към него е куверт на стойност 25 000 $, които отиват в употребява на Институт за костюма. Но не си и помисляйте, че всеки, който разполага с тази сума, е поканен на бала. Избраните са единствено 600 души. Сред тазгодишните посетители бяха Риана, Кейти Пери, Джей Ло, Сара Джесика Паркър, Алисия Викандер, Бионсе, Селена Гомес, Ирина Шейк, Джаред Лето, Брадли Купър и доста други.


Насладете се на блясъка им в нашата !
Голямата изненада на вечера се оказа рапърът 2Chainz, който направи предложение за брак на обичаната си Кейша Уорд.

Well THIS is a #MetGala first. @2chainz just proposed to Nakesha Ward on the red carpet!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР