Забравете S&P 500 и неистовото вълнение от последните седмици, когато

...
Забравете S&P 500 и неистовото вълнение от последните седмици, когато
Коментари Харесай

Как новият „Capital Bill“ на Meloni може да има обратен ефект върху корпоративната Италия

Забравете S&P 500 и неистовото неспокойствие от последните седмици, когато американският показател флиртува с рекордни равнища. Индексът FTSE MIB на 40-те най-големи италиански акции е мястото, където е същинският взрив. През последните три години италианският бенчмарк засенчи показателя S&P 500 в локална валута. И до момента в който S&P по този начин и не доближи нов връх и се намали през януари, италианският пазар продължи възходящата си инерция.

Бумът може би също е по-здрав. Докато софтуерните акции на Великолепната седморка съставляват по-голямата част от облагите в Съединени американски щати, възходът на Италия се движи от по-широко разпространяване на компании – измежду които изпълнителят на защитата Leonardo, чиито акции се удвоиха през последната година; автомобилният производител Ferrari (ръст от 50%); и банките, водени от UniCredit (ръст от 77 процента).

Сега държавното управление на Джорджия Мелони дава обещание да отиде по-далеч, с цел да улесни достъпа до фондовия пазар и да възнагради акционерите, които влагат в дълготраен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР