Забравете Предизвестена смърт, Психо Тексаско клане от 1 до 15,

...
Забравете Предизвестена смърт, Психо Тексаско клане от 1 до 15,
Коментари Харесай

Ужасът “Той не ми пише”

Забравете „ Предизвестена гибел ”, „ Психо ” „ Тексаско кръвопролитие ” от 1 до 15, „ Антихристът ” и „ Къщата на восъка ” (присъства единствено поради дървения прът в десетката на Парис Хилтън). Новият и най-страшен филм на ужасите по безусловно автентичен случай се споделя „ Той не ми написа ”, римейк на излезлия преди появяването на обществените мрежи „ Той не ми звъни ”.

„ Той не ми написа ” е съвременен психотрилър, в който живеят десетки ваши познати и приятелки, потят се, постепенно умират всеки ден и в случай че са малко по-екстровертни, завличат и всичките си близки на денонощните фотоси.

Стени, боядисани в неясно розов латекс с лек перлен колорит, подредени бели етажерки с книги и фотоси от пътувания, дребна спретната тоалетка с 8 парфюма начело и комфортно столче, винтидж спалня с чаршафи на стилизираните „ Мечета с нежни сърца ”. Тя спи.

Събужда се, напипва телефона си, взима го, отваря очите си, поглежда го и се трансформира в Джанет Лий от сцената под душа, само че с гурели. Сряда е, той не й е писал на нито едно от вероятните места, а към този момент са правили цели две нощи страховит секс по време на уикенда.

Да, срещнали са се в бар, само че хайде, препоръчайте библиотека в Банско или на Градина, като сте толкоз отворени. Разменили са си номерата, добавили са се във Facebook. После са се прибрали по родните места. Camera, rolling, action! Преди да се докара до това Хичкок-състояние обаче, дамата с индианско име Очакващата-да-й-се-обади-иначе-ще-умре минава през следните стадии:

1.      Разгледала е Facebook профила му и запаметила информацията дотам, че насън да я бутнете, ще ви каже кой месец и коя година къде и с кого е бил. Знае имената на приятелите му, проучила е в детайли и профилите на най-красивите девойки, с които в миналото се е снимал, тагвал или са му харесвали фотосите.

2.      За два дни от маркетинг специалистка се е трансформирала в изпечен профайлър , който може да направи цялостен психопортрет на обекта единствено по обичаните му песни и мнения в жанр „ не ходете в този ресторант ”, „ е*аси по какъв начин вали ” и „ благодаря, и ти да си жив и здрав ” под привет за рождения му ден.

3.      Знае всичко за съвместимостта сред зодиите им и макар че скорпион и козирог си е … майката, е намерила три различни прогнози, които дават вяра при избрани условия. Изчислила е персоналната му година и това „ август е подобаващ интервал за започване на връзка ” й е дало криле като на южноамерикански кондор в размножителен интервал.

4.      Преди вярата, че ще й написа, напълно да я напусне, е разпратила най-красивите му фотоси на всички приятелки, които онази нощ не са били с нея. След третия безконтактен ден към този момент надълбоко съжалява, че не е изпратила по-гадни фотоси, с цел да не я гледат със страдание, когато я питат „ Какво стана? ”

5.      Купила си е като неговата паста за зъби, нищо че не пуши и няма заплаха от пародонтоза. Ходила е три пъти до мола, с цел да си пръска китките с неговия парфюм, най-после е измолила мостричка, която си пази под възглавницата.

6.      Развила е такива свръхестествени умения в чакането си, че е прекомерно евентуално да успее да прочете известието му, секунди преди то е да е пристигнало. Готова е да патентова устройство, което съставлява стоманен обръч към главата с приставка за телефона, тъй че той да е пред очите й във всеки миг. Подготовката за „ улавянето на момента ” е стигнала даже до къпане с водоустойчив калъф за телефон, увесен на врата.

7.      Каквото и да прави, знае във всяка секунда онлайн ли е, или преди какъв брой време е бил онлайн. Когато непишещият не е на линия, тя си показва, че той или избавя света, или вършат секс. За нея е едно и също.

8.      Ако е наивна романтичка, си мисли, че не й написа, тъй като се опасява от възприятията си. Ако е наивна романтичка с естествени приятелки, те й споделят, че е луда. И тя стартира да си мисли, че не й написа, тъй като си е счупил и двете ръце или е получил частична амнезия, тъй като на входа на кварталния му супермаркет са го „ светнали ” пробно с оная джаджа на Томи Лий Джоунс от „ Мъже в черно ”.

Някъде към края на кино лентата постоянно се намира една обезверена от депресията на приятелката си псевдооптимистка, която да зададе най-тъпия измежду всички вероятни въпроси, а точно „ за какво не му пишеш първо ти? ”

Така се отваря кутията на Пандора и се поставя началото на унизителни подиуми, съдържащи „ ехооо, по какъв начин си:D ”, „ по какъв начин е животът без мен? ”, „ липсваш ми… ” или „ да не би да си ми изпратил есемес в бутилка, че го очаквам толкоз време хахаха? ” Историята приключва нормално по два метода – жесток край с „ забелязано ” и без отговор или с клишираното режисьорско решение „ добре съм, страшна лудница ми е, имам доста работа ”, час и половина след което той поства фотография от плажен бар с мацка по бански. Изтичат финални надписи „ Когато Той не ти написа, значи НЕ ИСКА да ти написа, набий си го добре в дебелата глава и продължавай напред! ”

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР