Забраниха на британските ученици да пеят в клас традиционната песен

...
Забраниха на британските ученици да пеят в клас традиционната песен
Коментари Харесай

Забраниха пеенето на Happy Birthday в британските училища

Забраниха на английските възпитаници да пеят в клас обичайна ария за рожден ден поради опасения, че това може да способства разпространяването на ковид, оповестява Daily Mail, представен от Агенция " Фокус ".
Както написа изданието, в някои учебни заведения в Обединеното кралство децата нямат право да поздравяват съучениците си с песента Happy Birthday („ Честит рожден ден “), когато са в клас. Вместо това учителите ги предизвикват да я слушат в YouTube или да я пеят със затворена уста.
 Борис Джонсън предлага нова система за ограничение на ковид Борис Джонсън предлага нова система за ограничение на ковид
Нова тристепенна система за предизвестие за заплахата от ковид ще показа през днешния ден английският министър председател Борис Джонсън, съобщи БГ...
Това изобретение се изяснява с обстоятелството, че по време на пеене капки попадат в околния въздух и инфектиран човек може да съобщи вируса на другите. Освен това някои просветителни институции не разрешиха носенето на сладкиши и бонбони, с цел да се предотврати разпространяването на ковид.
Въпреки че възбраната за пеене се ползва за всички кръчми и църкви, малко английски учебни заведения са решили да я вкарат. Министерството на образованието съобщи, че просветителните институции би трябвало сами да решат дали учениците могат да пеят в клас. Според формалните разпореждания „ груповото свирене и пеене би трябвало да се организират навън, когато е допустимо “, в противоположен случай броят на участниците би трябвало да бъде понижен в сходство с размера на стаята, отбелязва The Daily Mail.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР