Забраниха на актьори Уил Смит да посещава церемониите по раздаването

...
Забраниха на актьори Уил Смит да посещава церемониите по раздаването
Коментари Харесай

Забраниха на Уил Смит да присъства на „Оскарите“ през следващите 10 години

Забраниха на артисти Уил Смит да посещава церемониите по раздаването на премиите „ Оскар “ и всяко проведено от Американската академия за кино изкуство в продължение на 10 години, съобщи Би Би Си.

Причината е държанието на Смит на тазгодишната 94-а гала по разпределяне на премиите, по време на която той удари плесница на комика Крис Рок, който се пошегува с прическата на брачната половинка му Джейда Пинкет Смит. По-малко от час по-късно той получи „ Оскар “ за „ Най-добра основна мъжка роля “ за присъединяване си във кино лентата „ Методът: Уилямс “, където той играе бащата на тенис звездите Винъс и Серина Уилямс.

В изказване на Академията се показва, че 94-ите награди „ Оскар “ са били „ засенчени от неприемливото и нездравословно държание, което видяхме да демонстрира господин Смит на сцената.

Смит се извини за дейностите си и подаде оставка като член на Академията и към този момент няма да може да гласоподава за филми и функции, номинирани за „ Оскар “.

В изказването се споделя още, че възбраната на Смит има за цел да отбрани изпълнителите и гостите и да „ възвърне доверието в Академията “. Оттам също по този начин благодариха на Крис Рок за това, че е „ запазил самообладанието при изключителни условия “.

При подаването на оставка Смит сподели, че е „ предал доверието на Академията “ и е „ с разрушено сърце “ поради дейностите си. Той сподели, че ще „ одобри изцяло следствията  за държанието си “.

Смит е измежду дребното членове на Академията, чието участие е било отнето. Сред тях Харви Уайнстийн, Роман Полански, Бил Козби,  Кармин Кариди и Адам Кимъл.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР