„Забраненото шоу на Рачков“ бе посветено на българския спорт тази

...
„Забраненото шоу на Рачков“ бе посветено на българския спорт тази
Коментари Харесай

Български спортни шампиони станаха част от „Забраненото шоу на Рачков“ - slava.bg

„ Забраненото шоу на Рачков “ бе отдадено на българския спорт тази неделя. До водещия на сцената застанаха едни от най-хубавите български спортисти в разнообразни спортове. Димитър Рачков се впусна в самобитни надпревари с първенците, които дадоха своя неповторим принос в тематиката „ Истината за българския спорт “. Освен Рафи Бохосян и неговият бенд, с музиката си очароваха Нели Петкова, Веско Ешкенази и Лъчезар Кацарски. След страхотното брейк осъществяване на децата от „ The Next Crew”, феновете на NOVA видяха водещия за първи път в екип за битка. Сцената на шоуто се трансформира в тепих при гостуването на олимпийската и международна шампионка по битка Станка Златева.
В студиото тя показа и младите очаквания на българската битка. Схватката сред Рачков и трите боркини бе коментирана от Камен Алипиев-Кедъра, който с доста смях напомни на почитателите едни от най-големите бисери на българските спортни коментатори.
На дивана против Рачков застанаха и три момчета, които могат да бъдат ентусиазъм и образец за тестване на волята и духа - параолимпийците Михаил Христов, Денислав Коджабашев и Християн Стоянов.
Веднага след тях в студиото влезе легендата на българския футбол Мартин Петров, който описа вълнуващи истории от кариерата си, а малко по-късно двамата с водещия премериха уменията си по футбол на сцената.
Вечерта бе закрита с песента „ Somebody To Love” в осъществяване на Рафи Бохосян, бенда и със специфичното присъединяване на Веско Ешкенази.
Не пропускайте „ Забраненото шоу на Рачков “ на 18 април от 20:00 часа по, когато тематиката ще бъде „ Българска работа “, а на сцената феновете ще видят Христо Стоичков, Захари Бахаров, Юлиян Вергов, Таньо Шишков, Тихомир Христозов и Владислава Христозова....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР