Забраната бе въведена от предишното правителство, за да се намалят

...
Забраната бе въведена от предишното правителство, за да се намалят
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: ЕК обори енергийния ни министър, той работи в услуга на ”Лукойл”

Забраната бе въведена от предходното държавно управление, с цел да се понижат цените на горивата по бензиностанциите на българския пазар. Това съобщи депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев в позиция, публикувана от пресцентъра на групировката.

 

Европейска комисия е безапелационна: " България получи дерогация от глобите за импорт на съветски нефт по море за стеснен интервал от време, поради характерното си географско състояние. То не се прави, с цел да го препродава на други страни-членки или на трети  страни ".

 

Българското държавно управление обаче прави тъкмо противоположното - работи в услуга на " Лукойл ", с цел да се максимизират облагите му, за сметка на по-високи цени за българските консуматори. От " Демократична България " настояваме държавното управление да не приема този план на решение, възбраната да остане в действие, с цел да има пряк резултат върху пазара на горива в България.

 

Припомням, че единствената политическа мощ, която изиска оставката на този министър, поради неадекватността му и зависимости от Русия е Демократична България още при започване на септември 2022 година, написа още Мирчев в позиция до медиите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР