Заболяването с коронавирус се преекспонира. Вирус има, но за последните

...
Заболяването с коронавирус се преекспонира. Вирус има, но за последните
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов, социолог: Заболяването с коронавирус се преекспонира

Заболяването с ковид се преекспонира. Вирус има, само че за последните 4 месеца интервенцията реализира резултата на международна война, без да са водени бойни дейности. Затвориха се хора по домовете и бяха сринати международни стопански системи. Имаме операция, която е изразена в цифрите. Това съобщи социологът проф. Иво Христов.

За БТВ„ Тази заран " той съобщи, че при COVID-19 става въпрос за многопластова и многоходова обстановка, която има редица цели. Според него в бъдеще придвижването на хора ще бъде фрагментирано - ще има особена форма на глобализация посредством локализация. Оказа се, че новата стопанска система може да работи и без хората, които бяха затворени у дома. В момента живеем в междувремието - това може да докара до срив до системата или прекосяване в друго положение, изясни той.

Според проф. Христов има опит да се „ дирижира " светът да живее по нови правила, като главното средство е посредством боязън и медийна операция. Някой знае ли какъв брой е броят на инфектираните в България? Ако си спомняте при първия пик толкоз бяха приетите в болница, колкото и през днешния ден. Има разлика сред инфектирани, заболели, заболели със признаци, заболели със съпътстващо заболяване и тези с летален излаз, продължи той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР