Заболеваемостта от коронавирус в община Смолян е увеличена през последната

...
Заболеваемостта от коронавирус в община Смолян е увеличена през последната
Коментари Харесай

COVID заболеваемостта в община Смолян надхвърли 3000 на 100 000 души население

Заболеваемостта от ковид в община Смолян е увеличена през последната седмица до 3194 души на 100 000 население, съгласно данни на Регионалната здравна ревизия. За региона междинната стойност на 14-дневната заболеваемост е 1761.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30363
Сред новите случаи на ковид през седемдневния интервал са 34 учители, 27 чиновници от непедагогически личен състав в образователните заведения, 35 ученика, пет деца в детски градини, трима лекари, четири медицински сестри.

В лечебни заведения в региона са настанени 135 пациента с ковид. Около 98 % от Коронавирус леглата в МБАЛ - Златоград са заети съгласно данни на управлението на общинската болница. Общо 21 пациента с двустранни пневмонии с Коронавирус картина се лекуват в лечебното заведени при започване на седмицата. Болницата има опция да разкрие още 10 спомагателни Коронавирус кревати, в случай че епидемиологичната конюнктура се утежни.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30363  Спад при инфектираните с COVID-19 възпитаници и учители в област Сливен Спад при инфектираните с COVID-19 възпитаници и учители в област Сливен  В София-град и пет области в България има най-висока заболеваемост от COVID-19 В София-град и пет области в България има най-висока заболеваемост от COVID-19  Все повече пациенти в болница с COVID-19 в Ямболско; тежко протича и грип А Все повече пациенти в болница с COVID-19 в Ямболско; тежко протича и грип А
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР