Зъбна пластина може да е била ключова“ при идентифицирането на

...
Зъбна пластина може да е била ключова“ при идентифицирането на
Коментари Харесай

Разследване на Stardust: Зъбната пластина може да е била „ключова“ при идентифицирането на тялото на жертвата след 25 години

Зъбна пластина може да е била „ основна “ при идентифицирането на тялото на жертва на Stardust, чиито остатъци са останали неидентифицирани повече от 25 години, гласи следствие.

Преглед на аутопсията на Муртаг „ Мърти “ Кавана, чийто татко умря, преди останките на сина му да бъдат разпознати благодарение на ДНК, беше изслушан от журито в четвъртък.

Въпреки това, в петък следобяд правосъдният доктор доктор Мира Кулинане сподели, че патологът, който е направил първичната аутопсия през 1981 година, на която специалистите са основали своето мнение, не се базира в отчета си на „ обстоятелството на зъбна плочка, която има бяха отстранени ”.

Съдебните патолози доктор Ричард Шепърд, доктор Нат Кери и доктор Бенджамин Суифт дават прегледи на доказателствата за аргументите за гибелта на 48-те младежи, които изгубиха живота си в пожара в Artane дискотека в ранните часове на Деня на Свети Валентин през 1981 година

Обръщайки се към журито в петък, доктор Кулинан сподели, че Бърнард Кондън SC, от името на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР