Забелязвате ли, че става точно това, което Кирил Петков каза

...
Забелязвате ли, че става точно това, което Кирил Петков каза
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов

„ Забелязвате ли, че става тъкмо това, което Кирил Петков сподели на оня прославен запис. Ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов “. Това написа водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов във Facebook.

Той напомня, че през днешния ден комисията по имунитетите заседава 14 минути и е трябвало да се гледа настояването за свалянето на имунитета на Бойко Борисов.

 

„ Забелязвате ли, че става тъкмо това, което Кирил Петков сподели на оня прославен запис. Ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов. И те тупкат, и пазят “, написа водачът на Има Такъв Народ.

Трифонов прибавя, че Има Такъв Народ са отговорни. „ И аз съм отговорен, но те са по-виновни. Казвах им аз на депутатите от Има Такъв Народ: “Дайте двама члена за тази комисия ”, те викат: “Не, ние не можем да тупкаме ”, изяснява той. Трифонов показва, че се е съгласил, тъй като „ в тази комисия тупкат и пазят, а това си е работа на “Продължаваме смяната ” “. Да оставим шегата настрани, това е толкоз непоносимо, разяснява още водачът на Има Такъв Народ.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР