Забелязваме, като че ли по-скоро едно симулиране на желание за

...
Забелязваме, като че ли по-скоро едно симулиране на желание за
Коментари Харесай

Костадинов: Кандидатурата на Мария Габриел не се издига, за да спечели подкрепа

Забелязваме, сякаш по-скоро едно преструване на предпочитание за сформиране на държавно управление. Очевидно е, че кандидатурата на Мария Габриел не се издига, с цел да може да завоюва поддръжка, разяснява пред публицисти в Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов номинацията на българския еврокомисар за кандидат-премиер на ГЕРБ-СДС. Защото, изясни той, Габриел не е човек, който може да поеме отговорност за ръководство на страната, заради ред аргументи, значително тя прилича виталния път и политическата кариера на президента Росен Плевнелиев. 

Няма никакво значение кой ще бъде претендентът за министър-председател, а каква политика ще следва той, акцентира още Костадинов. В съответния случай виждаме, че няма никаква смяна в политиката нито на ГЕРБ, нито на другите политически сили, към които е отправена офертата за поддръжка, разяснява водачът на „ Възраждане “. 

За следващ път Костадинов съобщи, че на „ Възраждане “ им би трябвало цялата власт, а не да оферират собствен министър в различен кабинет, с цел да могат да въздействат при установяване политиката на страната. Ние не желаеме България да продължава да бъде парцелирана. Първото сходно нещо се случи по време на тройната коалиция, когато беше въведен моделът  3-5-8, имахме същото нещо при предходното ръководство на Кирил Петков, когато страната беше разпределена на четири пропорции, посочи политикът.

" Възраждане " са подготвени да поемат цялата отговорност за ръководството на страната, акцентира за следващ път Костадин Костадинов.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР