Забелязвам, че повечето мъже се впускат в с*кс с нагласата

...
Забелязвам, че повечето мъже се впускат в с*кс с нагласата
Коментари Харесай

Разстрел! Наталия Кобилкина Учи Мъжете Как Да Го Вкарват!

Забелязвам, че множеството мъже се впускат в с*кс с настройката „ Сега ще върша всичко допустимо на нея да й е хубаво “. Мислете какво и по какъв начин желаете да извършите, с цел да доставите наслаждение на себе си.

Експериментирайте с члена си – вкарвайте го под друг ъгъл, сменете темпото. Често дамите се усещаме като че ли сме на разпит, когато мъжът непрекъснато следи реакциите ни и ни пита това или това харесало ли ни е.

Вземете партньорката си в ръце и проникнете в нея по този начин както на вас ви харесва. Следвайте чувствата на инструмента си. Послушайте него, не гласа в главата си. Важен е ъгълът на навлизане.

Различните с*кс пози не служат единствено за позициониране на телата в пространството. Те дават разнородни способи членът да проникне в дамата. Това е магията на Кама Сутра, за която всички толкоз четем.

Правилото за долната глава важи и тук – почувствайте по какъв начин на вас ви е комфортно да проникнете в дамата. Заемете подобаваща позиция или използвайте оптимално тази, която сте заел. Ако не ви е комфортно дамата сигурно ще усети това, написа разкрития.ком. Боравете главно с придвижванията в кръста.Членът е вашият инструмент, само че цялото тяло би трябвало да го поддържа.

Именно поради това мъжете, които се занимават с танци по принцип са положителни любовници. Не си мислете, че единствено дамата би трябвало да е пластична за прекрасен с*кс “, мъдрува Наталия Кобилкина.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР