Забелязвам, че когато президентът и неговите подгласни протестиращи казват „Мутри,

...
Забелязвам, че когато президентът и неговите подгласни протестиращи казват „Мутри,
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Защо когато президентът казва Мутри, вън, опозицията напуска залата?

Забелязвам, че когато президентът и неговите подгласни протестиращи споделят „ Мутри, вън”, то опозицията постоянно напуща залата”, съобщи през днешния ден в Народното събрание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.

,,Има някаква неверна мантра за машинното гласоподаване - машинно гласоподаване има в Индия, където 800 милиона индийци гласоподават по този начин, а останалите могат да избират, с машини гласоподават във Венецуела. Машинното гласоподаване не се употребява с доверие в европейските страни. Ако това е желанието на част от обществото, няма нищо неприятно хората да имат опция да гласоподават и машинно, и с бюлетини, с цел да имат избор и това би било по-демократично'', разяснява и тематиката с машинното гласоподаване Рашидов.

А за внушенията къде биха могли да бъдат фалшификациите, аз считам, че машинното гласоподаване основава причина за операции. Не би било никакъв проблем за един шеф против дребни хонорари да внуши на служащите си да натискат това копче, което е належащо. Затова смятам, че не машините дефинират триумфа на едни избори, а дълбоката вътрешна увереност на гласоподавателя. А по отношение на това опозицията да си приписва понятието народ и да го припознава единствено в лицето на митингите на жълтите павета, то считам, че българският народ не е единствено на митингите, сподели още той.

,,БСП непрестанно повтаря, че била непрекъснато на митингите при народа, само че не би било неприятно да бъде при тези, за които и дума на обелва – милионите жители, които се трудят всеки ден – от земеделците на полето до лекарите, които непрекъснато се грижат за здравето ни, до хората от градежите, от предприятията – те не са ли народ? Затова - не разделяйте народа. За мен тези, които с труда си основават богатства, те са същинския народ'', добави в умозаключение Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР