Забелязали ли сте как понякога гаджето ви заглежда други момичета,

...
Забелязали ли сте как понякога гаджето ви заглежда други момичета,
Коментари Харесай

Защо мъжете заглеждат други жени?

Забелязали ли сте по какъв начин от време на време гаджето ви заглежда други девойки, когато е с вас? Вероятно това доста ви ядосва? A може би заглеждате дружно с него?

Не можем да ви виним, че изпитвате ревнивост в сходни обстановки. Оказва се обаче, че в този акт на заглеждане няма нищо особено. Всички мъже от време на време оглеждат други дами и това е нещо, което те не могат да управляват. Очите им са приковани към красиви дами, даже когато сте в близост. Опа, това май не трябваше да го споделяме...

Но въпреки всичко... за какво го вършат?

Може би тъй като той намира дамата насреща за привлекателна. Може да се дължи и на физическо привличане или на избрана химическа реакция. Или може би това е неприятен табиет, който е наследил от по-рано, когато е бил самостоятелен.

Не се тормозете, това не значи автоматизирано, че той към този момент не ви харесва! Ето какви могат да бъдат главните аргументи:

Привлечен е физически от нея

Този тип полово увлечение е най-вече несъзнателно за мъжете. Това значи, че това, че е притеглен, не значи безусловно, че е прочувствено завързан към другото момиче. Истината е, че те се възбуждат от странни и инцидентни дами на строго физическо равнище. В това привличане няма прочувствена връзка или съгласуемост. Мъжете могат да бъдат изцяло отдадени на една жена и все пак да бъдат привлечени на физическо равнище от други инцидентни девойки. Просто се случва!

Химическа реакция

Всеки път, когато мъжете видят красива или привлекателна жена, мозъците им освобождават невротрансмитерите допамин и серотонин, които им доставят несъзнателен прилив на наслаждение. Тези хормони провокират благополучие и позитивни усеща. Това просто демонстрира, че реакцията му е изцяло отвън неговия надзор. Той се усеща по същия метод, когато гледа вас.

Той е заинтригуван от нея по чусто физически метод

Ако той огледа това инцидентно момиче, което е минало около вашата маса на излизане, това значи, че се интересува от нея, само че единствено в чисто физически смисъл. Той не усеща потребност да излиза с тази друга жена. Въпреки че е правилно, че част от него я желае или се чуди какво би било да бъде с нея, методът, по който той мисли за това, е почтен и безопасен.

Истината е, че той се интересува. В различна действителност, в която вие не сте дружно, той несъмнено би я считал за полов сътрудник. По създание е същото, което чувствате към Чанинг Тейтъм и Крис Хемсуърт.

Какво НЕ значи заглеждането на други дами?

Сега, откакто изяснихме за какво гаджето ви гледа други девойки и какво значи това, дано поговорим и какво не значи неговият взор към други девойки.

Вероятно към този момент мислите авансово за следните отрицателни мисли:
Че той мисли, че тя е по-красива от васЧе към този момент не го привличатеЧе е неудовлетворен от вас и връзката виЧе не сте задоволително привлекателна или секси за негоЧе той ще ви изневериИли че връзката ви е обречена
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР