Забележка за висока скорост, засичане на пътя и съсичане със

...
Забележка за висока скорост, засичане на пътя и съсичане със
Коментари Харесай

Самурайски страсти след годеж в Родопите: Засичане на пътя и съсичане със сабя на шофьор


Забележка за висока скорост, засичане на пътя и съсичане със сабя на водач. Това не е сюжет за екшън сцена от филм, а завършекът на празненство по случай годеж в Кърджали. Удари и кръв, а единствено намесата на минувачи и близки на двамата „ самураи ” предотвратяват по-сериозни последствия напряко на улицата в регионалния град. Припомняме, че този поразителен случай стана преди месеци. Всичко стартира след края на празненство за идна женитба.

Поканените участници към този момент си потеглят, а един от тях-И.Р., минал в рискова непосредственост до автомобила на А.Ф. Последният му направил забележка за скоростта. Отправеният укор принудил И.Р. да спре и слезе от автомобила си със… сабя в ръка. Последвали нанасяне на удари, при които А.Ф. се оказал с порезни рани по главата, както и съвсем отсечен междинен пръст на дясната ръка. Благодарение на намесата на близки и минувачи спорът завършил, а А.Ф. се озовал в болница, където му било направена реимплантация на пръста.

Операцията обаче не била сполучлива и след дни се наложило част от пръста му да бъде отстранена. Последвали още дни наред, в които мъжът, занимаващ се с миене на рейсове на автогарата в Кърджали, да остане в болница.   „ А.Ф. бе пийнал, засече ни с колата и стартира да се заяжда. И.Р. слезе и двамата се сбиха. Той сграбчи ножа за тортата, който бе в колата, а А. го хвана за острието… ”, разкрива след случая дамата, която живее на брачен начала с И.Р.   Районният съд в Кърджали отсъди И.Р. да заплати 8000 лв. обезщетение за нанесени неимуществени вреди на А.Ф., като отхвърли желае в останалата му част до 10 000 лв.. Месеци по-късно окръжните магистрати край Арда потвърдиха наказването.   За действието си И.Р. отнесъл и 4 месеца условна присъда.

Източник: родопи24

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР