Забележително е, че вече на 70 години, Пиърс Броснан продължава

...
Забележително е, че вече на 70 години, Пиърс Броснан продължава
Коментари Харесай

Когато и Пиърс Броснан наруши закона

Забележително е, че към този момент на 70 години, Пиърс Броснан продължава да е все по този начин предан на актьорската си специалност. Следващият филм, в който ще можем да го гледаме, е уестърнът Uhe Unholy Trinity. В него бившият  " 007 " влиза в ролята на татко, който желае от сина си да убие мъж, който го е натопил за закононарушение.
 Пиърс Броснан като деец от Втората международна война в The Last Rifleman
Защо Пиърс Броснан наподобява неузнаваемо

Какъв е новият филм с негово присъединяване

Засега знаем още, че компания на Броснан в актьорския състав ще му вършат Самюъл Л. Джаксън, Брандън Лесард и Итън Пек. Друго забавно към кино лентата, е, че фотосите са правени в щата Уайоминг, където се намира известният народен парк Йелоустоун.

От People обаче разбираме, че до момента в който е бил там през ноември,  е нарушил закона. Изданието прецизира, че съгласно наказателното дело, заведено в Окръжния съд в Уайоминг, артистът е навлязъл в предпазени термални зони на националния парк Йелоустон и е нарушил наложените ограничавания. И двете прегрешения са посочени като " дребни нарушавания ".
 Снимка 647504

Въпреки това,  все отново ще би трябвало да се яви в правосъдния център на Йелоустоун на 23 януари. Засега коментар и спомагателна информация по случая от страна на юрист или представител на артиста няма.

За термалните зони, ситуирани в националния парк, се знае, че включват горещи извори и гейзери, като точно поради тях от посетителите се изисква да съблюдават избрани правила. Така да вземем за пример не са разрешени достъпът вечер, както и къпането и плуването във водата.
 Пиърс Броснан и Кийли Смит - по какъв начин двамата са все по този начин влюбени след 22 години брак
22 години благополучен брак - каква е тайната на Пиърс Броснан и Кийли Смит

Нещо повече от сродни души

Наред с това, туристите в Йелоустоун би трябвало да са наясно, че земята под термалните зони може да крие " кипящи горещи извори " и стъпването по нея може да е рисково. За да бъдат предотвратени произшествия, националният парк разполага с избрани пешеходни алеи, с които посетителите се чака да се преценяват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР