Забавянето по реакцията изявлението на Външното министерство на Русия натовските

...
Забавянето по реакцията изявлението на Външното министерство на Русия натовските
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: Властта не реагира навреме на руския ултиматум

Забавянето по реакцията изказването на Външното министерство на Русия натовските войски да се изтеглят от България и Румъния издава, че новата власт не е добре проведена да взема бързи и точни решения. Това съобщи някогашният длъжностен министър на защитата Велизар Шаламанов пред Българска национална телевизия по отношение на напрежението НАТО - Русия от последната седмица и реакцията на българските управляващи по това.

Шаламанов уточни, че задачата на Русия е да упражни политически напън върху България и да се покаже, че България е слаба. Какво повече може да направи Русия на Шаламанов му е мъчно да дефинира, само че е уверен - " ние действаме с минимално нужното, с цел да се показва взаимност и отговорност ".

По-нататъшна военна борба няма да докара до резултат, а по-важното е Съединени американски щати и НАТО какво ще дават отговор с проекта за деескалацията, който ще промени обстановката, чака Шаламанов.

Според него рисковете са, че вместо по време на диалозите в Мадрид, международните водачи да се концентрират върху новите технологии, една огромна част от консултациите ще бъдат ориентирани върху това по какъв начин да се овладее настоящата рецесия, основана от Русия.

Той посочи, че политическият знак е най-съществен и е знак на взаимност и интегритет. Всяко деяние против въздушното пространство на НАТО се засича и се ръководи централно, сподели още Шаламанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР