Забавяне на прокуратурата изкара 24-годишния Иван Ставрев от ареста, научи

...
Забавяне на прокуратурата изкара 24-годишния Иван Ставрев от ареста, научи
Коментари Харесай

Биячът от капана излиза от ареста, прокуратурата не му в повдигнала обвинение

Забавяне на прокуратурата изкара 24-годишния Иван Ставрев от ареста, научи TrafficNews . Мъжът, който атакува пловдивчанка в центъра на града, в средата на месец март тази година, прекара зад решетките 2 месеца.
Прочетете още
Срокът на досъдебното произвеждане е двумесечен и откакто прокуратурата не е внесла обвинителен акт в съда по отношение на Ставрев, то законът изисква той да бъде освободен. По тази причина хулиганът е бил пуснал от следствения арест преди няколко дни.

Мярката му за неотклонение е изменена от „ задържане под стража ” в „ парична гаранция ”  в размер от 1000 лева Тя не е импортирана все още, само че Ставрев е на независимост, тъй като към момента няма повдигнато обвиняване против него. Това изясни бранителят му – юрист Пламен Бонев пред медията ни.

Иван Ставрев е неведнъж осъждан досега и е прочут с чести агресивни прояви в квартал Капана. За съответната си изцепка мъжът се оправда с изпития алкохол и неналичието на работа:

“Съжалявам за случката, не бях на себе си. Бях пиян малко и бях обезверен от това, че не мога да си намеря работа. След като си открих работа, този човек ми даде 20 лв., а работих 10 часа. Аз съм си отговорен, само че единствено бутнах дамата ", бяха последните думи пред съда по време на разглеждането му на мярката за неотклонение.

За закононарушението законът планува до 3 години отнемане от независимост, само че пред съда от прокуратурата показаха разпореждане за сливане на производства против 24-годишния мъж, което може да му коства и по-висока присъда. Според държавното обвиняване след нападението над дамата са събрани още доказателства за съпричастност на Ставрев към сходни закононарушения.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР