Забавлявайте се, както никога досега с тези свирепи mech-ове.BattleTech, чудесната

...
Забавлявайте се, както никога досега с тези свирепи mech-ове.BattleTech, чудесната
Коментари Харесай

Експанжън за BattleTech добавя 30 часа геймплей към играта

Забавлявайте се, както в никакъв случай до момента с тези свирепи mech-ове.
BattleTech, чудесната походова акомодация на класическата игра, получава голям спомагателен пакет със наличие в лицето на Flashpoint. Той излиза на 27-ми идващия месец. Това стана ясно, откакто тази седмица, Harebrained Schemes разгласиха ново видео, в което оповестиха новината.

Flashpoint ще предложи специфичните „Flashpoint мисии“ – къси истории, които ще се интегрират по един натурален и органически метод в света на главната игра, дават обещание от студиото. Всичките задачи ще предложат над 30 часа пълноценна игра, а триумфът ви ще е заплатен с бойна система от висок клас.

Заедно с тях идват и три нови механизирани чудовища: платформата Crab, насоченият към страховити офанзиви Cyclops и машината, насочена към водене на пердах на близка отдалеченост Hatchetman. Освен това, Flashpoint ще внесе в играта нов екваториален биом, който да направи по-разнообразна средата на Battletech, както и нов вид задача, която слага акцент на маневрирането – превъзходен подарък за почитателите на леки и междинни mech-ове.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР