Забавен и пъстроцветен празник Приказно добро“ за най-малките подготвя Местната

...
Забавен и пъстроцветен празник Приказно добро“ за най-малките подготвя Местната
Коментари Харесай

Празник „Приказно добро“ организират за децата в Пазарджик

Забавен и пъстроцветен празник „ Приказно положително “ за най-малките приготвя Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни към Община Пазарджик взаимно с дирекция „ Образование и просвета “ във връзка Международния ден на детето – 1 юни. За втора поредна година общинският детски празник е подарък за децата и е част от акцията на комисията „ Търсим постоянно положителното ”.

Днес от 17 часа на площад „ Константин Величков ” ( ”Тортата ”) малчуганите ще могат да се насладят на театралната режисура „ Карлсон “, в която за тях ще играят децата от Театрална къща „ Пластилин ”. Очакват ги атрактивни и увлекателни занимания в три работилници, които ще се осъществят в съдействие с Художествена изложба „ Станислав Доспевски “ - Пазарджик, Регионален исторически музей – Пазарджик, Младежки дом – Пазарджик и Клуб по спортни танци „ Импулс “.

Част от дейностите са познати от миналогодишното издание на празника. Тази година има и нови, които ще бъдат изненада. Специално арт пано на вдъхновението „ Търсим постоянно положителното “ ще даде опция на децата да оставят пъстър отпечатък от своята длан и да изпишат името си.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР