За втори пореден ден прокуратурата се оплака от липса на

...
За втори пореден ден прокуратурата се оплака от липса на
Коментари Харесай

Прокуратурата се оплака, че НАП са пратили 7 страници за списъка Петков

За втори следващ ден прокуратурата се оплака от липса на информация за лицата от листата на премиера Кирил Петков. От държавното обвиняване оповестиха, че Национална агенция за приходите са им изпратили данни в размер от 7 страници. Във вторник бе, само че за получената от Министерство на вътрешните работи и ДАНС информация. Коментарът на прокуратурата бе, че силовите структури не си правят работата.

Прехвърлянето на топката по листата " Петков " стартира още в самото начало. с информация от медийни изявления и други открити източници. В нея има 588 страници. Министър-председателят бе привикан на разпит откакто бе попитал основния прокурор за какво не се работи против избрани хора. Иван Гешев бе решил, че Петков разполага с информация за осъществени закононарушения, бе докладвал чутото на прокурор и бе изпратена призовка.

При разпита си министър председателят загатна имената на Младен Михалев-Маджо, Христофорос Аманатидис-Таки и на някогашния следовател Петьо Петров-Еврото, главен воин в абсурда " Осемте джуджета ". Веднага след приемане на досието прокуратурата изиска от Министерство на вътрешните работи цялата налична информация за упоменатите 19 души. Преди ден бе обявено, че от полицията са постъпили шест страници, а от ДАНС – осем. Междувременно Петков разяснява,.

Няколко дни след разпита му някогашният евродепутат собствен лист. В него попадали имената на самия Петков, както и на финансовия министър Асен Василев. По него също бе формирана инспекция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР