За втори пореден ден кралската ложа на Уимбълдън е пълна

...
За втори пореден ден кралската ложа на Уимбълдън е пълна
Коментари Харесай

Звездно присъствие в кралската ложа

За втори следващ ден кралската ложа на " Уимбълдън " е цялостна със звезди. Организаторите на шампионата са поканили митове на тениса и огромни английски артисти за последния ден на конкуренцията, като имат опция да следят конфликта за купата при мъжете сред Новак Джокович и Кевин Андерсън.

The Duke and Duchess of Cambridge are watching the Men’s final at #wimbledon from the royal box pic.twitter.com/MmPaUA99Jk
— The Cambridge Family (@the5cambridges) July 15, 2018
Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън също е в ложата за втори следващ ден. Принцесата, която е патрон на " Ол Ингланд Клъб ", през днешния ден е със брачна половинка си принц Уилям. Вчера тя наподобява финала при дамите дружно с херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. До Уилям пък седи министър ръководителят на Англия Тереза Мей.

 Андерсън - Джокович @@@
Зад кралските особи пък са настанени някои от най-големите митове на тениса в лицето на Род Лейвър и Бьорн Борг. В една от паузите на мъжкия край Лейвър се впусна в уточнения на една от обстановките на корта, като обясняваше елементи на Уилям и Кейт.

Сред гостите личат и някои от най-хубавите английски артисти. Там е носителят на Оскар Еди Редмейн със брачната половинка си, Бенедикт Къмбърбач, Том Хидълстън и Хю Грант.

More from #Wimbledon2018 #RoyalBox: #EddieRedmayne #HannahBagshawe #BenedictCumberbatch #TomHiddleston. pic.twitter.com/Srj7TGvezJ
— BespokeRedmayne (@bespokeredmayne) July 15, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР