За втори побой над министър от служебния кабинет на Румен

...
За втори побой над министър от служебния кабинет на Румен
Коментари Харесай

Втори министър от служебния кабинет на Радев, нападнаха Николай Денков

За втори побой над министър от служебния кабинет на Румен Радев, оповестява във Facebook продуцентът Виктор Димчев. По думите му протестиращи от партия „ Възраждане “ са нападнали служебния министър на образованието Николай Денков.

„ Шамари, ритници, задвратници, обиди на майка и за живота, това получи проф. Денков, тъй като се продаде на нарушители. Същите нарушители, които през днешния ден го биха в центъра на София поради дейностите на сътрудника му Стойчо Кацаров. Ако фуражката на Румен Радев се беше появила на площада, и нея щяха да бият същите, които предходната година малтретираха служители на реда, столичани и жители. Това е революцията “, написа още Димчев.

Той отбелязва, че полицията със сетни сили изважда назначения от Румен Радев длъжностен учебен министър от ръцете на протестиращите. От фрагменти в обществените мрежи се вижда по какъв начин Денков е плют, обичай, ритан, удрян, блъскан, събарян на земята. Обидите по негов адрес са жестоки. Същите закани отнесе по-рано сътрудника му, също лъжец, Стойчо Кацаров.

„ Сходни думи и послания бяха отправени към техния патрон Румен Радев, същият, който същата тази навалица преди година и нещо подвигна на фундамент, тъй като си разреши да вдигне пестник против демокрацията “, напомня още Димчев.

По непотвърдена информация, полицията е съумяла да се намеси и има задържан.

Припомняме, че преди броени дни спортният министър Андрей Кузманов беше пребит пред Александровска болница в столицата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР