За втори път този сезон Байерн (Мюнхен) не успя да

...
За втори път този сезон Байерн (Мюнхен) не успя да
Коментари Харесай

"Херта" взе точка като гост на "Байерн" за първи път от 14 години

За повторно този сезон " Байерн " (Мюнхен) не съумя да победи " Херта ", завършвайки 0:0 като хазаин на " Алианц сцена ". Двубоят постави завършек на серия от 14 следващи триумфа във всички шампионати за отбора на Юп Хайнкес.

От 25 ноември никой не беше вземал даже точка от баварците, когато те изгубиха от " Борусия " (Мьонхенгладбах), само че в този момент столичани стигнаха до равенството. За повторно съставът на Паул Дардай не е надвит от първенеца през актуалната акция, откакто на 1 октомври приключи 2:2 в Берлин. Тогава " Байерн " поведе с 2:0. Тогава дуелът беше първи след уволнението на Карло Анчелоти.

Иначе за " Херта " точката е първа в Мюнхен от 14 години насам. За последно столичани стигнаха до еднакъв през август 2004 година (1:1). Баварската столица е негостоприемно място за " Херта ", откакто в цялата си история синьо-белите имат единствено две победи като посетител над " Байерн ".

Срещата на " Алианц сцена " се запомни и с това, че е първият домашен мач, в който Роберт Левандовски не съумя да се разпише през този сезон. Полякът записа дуел №250 в Бундеслигата и досега има 171 гола и 33 асистенции.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР