За втори път тимът на Сливнишки герой се забърка в

...
За втори път тимът на Сливнишки герой се забърка в
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Вратар налетял да бие Топузаков на Герена

За повторно отборът на Сливнишки воин се забърка в скандал. Този път това е станало на " Герена ". Вчера стана ясно, че вратарят на Героя - Божидар Петров - се е опитал да търси разпра с Елин Топузаков, който е началник на школата на " сините ". При това в дома на Левски! Петров сметнал, че Топчо му е издействал червен картон при успеха на отбора от Сливница с 3:2.

" Това е действителността в Трета лига. Има някои хора, които се пробват да натрупат самочувствие и мускули на гърба на тимове като Левски! Не спря да псува всички цялостен мач. Казах на съдията, че по този начин не може да се продължава. Изгониха го и реши, че би трябвало да търси разпра. Аз стоях на едно място и не съм реагирал с нищо, нито съм го предизвикал. И това става в София.

Просто не знаете какво се случва, когато сме посетители. Не приказвам единствено за нас, а и за всички втори тимове, които са в Трета лига. А ние даже не гоним резултати. Искаме просто да развиваме играчите си! Отборът ни е формиран от момчета, които са родени през 2006 година ", отсече Елин Топузаков, написа " Мач Телеграф ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР