За втори път след 2017 г. Бургас ще е домакин

...
За втори път след 2017 г. Бургас ще е домакин
Коментари Харесай

Аутсорсинг секторът си прави среща в Бургас

За повторно след 2017 година Бургас ще е хазаин на годишната конференция на Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии (AIBEST), която до неотдавна носеше името Българска аутсорсинг асоциация. Най-значимото събитие за промишлеността на знанието у нас ще събере на 2 октомври край морето водачите от високотехнологичния бранш.

В рамките на конференцията ще бъдат направени разбор на бранша на бизнес услугите с висока добавена стойност у нас и прогноза за отражението на световната пандемия върху него през 2020 година Ще бъде начертана и посоката за развиване на промишлеността.

В събитието ще вземат присъединяване представители на някои от най-големите софтуерни компании у нас, локалните управляващи и държавното управление. Те ще дискутират факторите и ограниченията, които би трябвало да бъдат взети на локално и национално равнище за привличането на нови вложения и за основаването на удобна бизнес среда за развиване на бранша, който по последни данни образува 5.2 % от Брутният вътрешен продукт на страната.

Конференцията ще е с безвъзмезден достъп, само че изисква предварителна регистрация на.

В рамките на форума ще бъдат връчени и годишните награди на AIBEST. Те ще отличат най-добре представилите се компании в страната, положителните практики в бранша, проактивността на локалните управляващи и взаимовръзките сред участниците в цялата бизнес екосистема, които способстват за нейното развиване. Наградите ще бъдат връчени в 7 категории - " Работодател на годината ", " ИТ (аутсорсинг) компания на годината ", " Най-добра компания за аутсорсинг на бизнес процеси ", " Иновация на годината ", " Проект на годината ", " Най-социално виновна компания " и " Най-добра тактика за резистентност на бизнеса във време на рецесия ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР