За втори път след 11 години Адриана Николова, известна като

...
За втори път след 11 години Адриана Николова, известна като
Коментари Харесай

Адриана Николова - Печенката отново е световен шампион: Учениците ми ме подкрепяха много

За повторно след 11 години Адриана Николова, известна като Печенката, още веднъж e международен първенец по бийтбокс.

След като печели първата си купа, тя става част от журито. Такъв е бил проектът и за последното издание.

„ Като мухичка ми се прокрадна през главата, че желая да вземам участие. На идващия ден ми се обади ръководителя дали желая да журирам. Отговорих, че ще журирам, само че не стопирах да мисля, че желая да се състезавам. Започнах да преговарям. Колебаех се – имам какво да изгубвам, нямам какво да изгубвам. Обадих му се късно “, сподели в „ Тази събота “ Адриана Николова.

Музикалнотo събитие ще се организира на 18 юли в парк-театър " Борисова градина "

„ На финала бях против французойка, която беше доста нападателна. Буташе ме, което е строго неразрешено. Аз, започвайки рунда, си затворих очите, при което тя се навря в ръката ми, а аз я ударих без да желая. Трябваше да я дисквалифицират, само че не желаех. После ми се извини. Беше мъжки край. Публиката е обвързвана с нашето изкуство и схващат от бойтбокс. Аз съм удовлетворена от реакцията “, изясни тя.

„ Аз се хванах на бас с моите възпитаници, защото непрекъснато ги карам да вземат участие. Казаха ми, че в случай че вземам участие на международното и печеля, ще вземат участие на всички места. Голяма част от тях бяха в Берлин и ме подкрепяха “, добави Адриана.

„ За 11 години бийтбоксът се е развил доста. За 11 месеца трябваше да науча доста нови неща. Старая се да подкрепям равнище, само че едно е да правиш концерт и е друго, когато се състезаваш. Децата ме подкрепяха доста. Аз работя с деца 10 години. Много ги обичам всички. Най-малкият е на 5 години, а най-възрастният – на 52 години. Много бащи се записват в школата със своите деца, с цел да вършат дуети – в случай че детето пее, бащата прави бийтбокс “, разяснява международният първенец по бийтбокс.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР