За втори път на China Open 2017 Григор Димитров ще

...
За втори път на China Open 2017 Григор Димитров ще
Коментари Харесай

Григор Димитров - Роберто Баутиста Агут

За повторно на China Open 2017 Григор Димитров ще играе в първи мач по стратегия. Това се случи против босненеца Дамир Джумхур.

Гришо има да пази край от предходната година и го прави доста решително. Роберто Баутиста Агут е от положителните тенисисти,на които постоянно нещо малко не им доближава за огромни триумфи.

Той е играл два пъти с хасковлията на съществени шампионати. През 2013-а още веднъж в Пекин в първия кръг испанецът завоюва безапелационно с 6-4, 6-2. Три месеца на откритото състезание на Австралия Гришо взе реванш в третия кръг с 6-3, 3-6, 6-2, 6-4.

През 2008-а и 2010-а двамата имат по една разменена победа на нискорязрядни шампионати.

Роберто Баутиста Агут е с 3 години по-възрастен. Той завоюва " Garanati Koza Sofia Open 2016 ", когато Димитров избра да се пусне на шампионата в Делрей Бийч. През тази година испанецът отпадна трагично на полуфинал от Давид Гофен и пропусна зрелището против Григор Димитров пред 12 хиляди фенове.

Букмейкърите дават преимущество на българина - 1.74 към 2.25. Остава той да го удостовери на корта. Победителят ще играе най-вероятно в събота с Рафаел Надал.
Сортирай

преди 9 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР