За втори път като губернатор на Южна Дакота, Кристи Ноем

...
За втори път като губернатор на Южна Дакота, Кристи Ноем
Коментари Харесай

Какво да знаете за прогонването на губернатора на Южна Дакота Кристи Ноем от индианския резерват Пайн Ридж

За повторно като губернатор на Южна Дакота, Кристи Ноем е прогонена от индианския резерват Пайн Ридж. Миналата седмица племето сиукси Оглала сподели, че губернаторът към този момент не е добре пристигнал на племенни земи и неговите водачи показаха нейната изразителност, свързваща имиграцията и престъпността, като опортюнистична и рискова.

„ Нашите хора се употребяват за нейните политически цели облага “, сподели президентът на племето Oglala Sioux Frank Star Comes Out.

След като републиканският губернатор предложи предходната седмица щатът да изпрати бодлива тел и охраняем личен състав в Тексас, с цел да възпре пресичането на границата сред Съединени американски щати и Мексико, Star Comes Out я упрекна, че се пробва да завоюва благоволението на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Ноем също сподели, че наркокартелите са виновни за убийствата в резервата и че са свързани с тайфа, наречена „ Призрачните танцьори “ – която носи името си от индианска религиозна гала. В исторически проект американските и държавни чиновници с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР