За втори път директорът на областната полиция на МВР в

...
За втори път директорът на областната полиция на МВР в
Коментари Харесай

Шефът на областната полиция в Бургас, който не пусна плажуващи на Росенец, подаде оставка

За повторно шефът на регионалната полиция на Министерство на вътрешните работи в Бургас старши комисар Радослав Сотиров подава оставка. Този път е по " лично предпочитание ". Това излиза наяве от известие препратено до медиите от регионалният представител Цвети Радева.
" Директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Радослав Сотиров е подал заявление за овакантяване системата на Министерство на вътрешните работи по лично предпочитание.
 Директорът на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка Директорът на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка
Директорът на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка, съобщи БГНЕС. По-рано през днешния ден кметът на Бургас Димитър Николов дефинира като...

С решението си старши комисар Сотиров срещна управителния състав на крайморската дирекция, като благодари за положителните взаимоотношения и посочи, че в Бургас е срещнал извънредно стойностни и стимулирани хора. Пожела на чиновниците в ОДМВР – Бургас здраве и нови професионални триумфи, с които да надградят постигнатото досега! ", гласи късото известие.
Припомняме, че първият път оставката на Сотиров беше поискана от премиера Бойко Борисов, откакто той не позволи плажуващите на и не съумя да овладее напрежението, което породи събралата се авансово на плажа група от деятели на Движение за права и свободи. В един миг от събитията тогава се оказа, че полицията пази партийците и лятната резидентция на Ахмед Доган от протестиращи, водени от съпредседателя на " Да, България " Христо Иванов.
Любопитен миг в проблема е и това, че кметът на Бургас, определян от Борисов като " най-успешния " градоначалник, трансферира цялата отговорност върху полицията и решенията на управлението й.
 Христо Иванов: Министерство на вътрешните работи се управлява от Пеевски, Горанов би трябвало да подаде оставка, а след това и държавното управление Христо Иванов: Министерство на вътрешните работи се управлява от Пеевски, Горанов би трябвало да подаде оставка, а след това и държавното управление
Ако не си от ГЕРБ не си министър в тази страна, само че в случай че не си от Движение за права и свободи въобще не знаеш какво е да си министър...Г-н Борисов, както видяхм...
Събитията можете да си припомните тук.
По - забавното в тази ситуация е, че тогава Младен Маринов - към момента настоящ министър, не одобри подадената от ст. комисар Сотиров оставка.
А от митингите разясниха, че това е доказателство, че Министерство на вътрешните работи се владее от Пеевски.
 
 Въпроси във Фейсбук: Как уволнен поради Росенец полицейски началник има пари за избран аксесоар? Въпроси във Фейсбук: Как уволнен поради " Росенец " полицейски началник има пари за избран аксесоар?
Колко тъкмо коства часовникът на освободения поради случилото се при " Росенец " при огромното плажуване началник на полицията в Бургас...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР