За втори път България ще бъде домакин на международната лятна

...
За втори път България ще бъде домакин на международната лятна
Коментари Харесай

Стартира “Форум глобални лидери” в Американския университет

За повторно България ще бъде хазаин на интернационалната лятна стратегия “Форум световни водачи ” (Preparing Global Leaders Forum - PGLF), която ще се организира от 11 до 18 август в Американския университет в България (АУБГ).

Програмата за развиване на лидерски умения се организира за втора поредна година в България след 7 години сполучливи издания в други страни. Форумът за млади водачи ще събере на едно място 50 надарени студенти и млади експерти от целия свят дружно с редица водещи професори от топ университети като Джорджтаун, Оксфорд и Сорбоната и гост-лектори от България. Пълните условия и периоди за кандидатстване могат да бъдат открити на страницата на програмата: https://bulgaria.pglf.org/

Програмата “Форум световни водачи ” е част от интернационалната мрежа за подготовка на млади водачи PGLF, като академиите се реализират още в Русия, Хърватия, Йордания и Бразилия. Мрежата за световни водачи PGLF към този момент имат над 1000 ученици от над 100 страни по света и има за цел да приготви ефикасни и новаторски водачи в разнообразни области за провокациите в обществения, неправителствен и частен бранш.

Миналогодишното издание на форума бе намерено от президента на Република България Росен Плевнелиев (2012-2017), президента на Американския университет в България доктор Стивън Съливан и от шефа на световната академична мрежа PGLF проф. доктор Сам Потоликио. Сред българските лектори в програмата PGLF 2018 бяха доктор Соломон Паси и Ева Мейдел.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР