За втора поредна седмица филмовата надпревара излъчи като безспорен победител

...
За втора поредна седмица филмовата надпревара излъчи като безспорен победител
Коментари Харесай

Новият български филм с уникално постижение

 За втора поредна седмица филмовата конкуренция излъчи като неоспорим победител в българския бокс офис " Голата истина за група " Жигули “. Задържайки челна позиция за втора поредна седмица, новият филм на Виктор Божинов реализира връх за български филм, който не се е случвал в последните 10 години. За 10 дни заглавието притегли 45 899 фенове пред огромния екран, измествайки блокбъстъри като " Mortal Kombat: Филмът “ и " Годзила против Конг “.

" По време на първото показване на кино лентата споделих, че това ще бъде борба с условия и огромни заглавия в киносалоните. Целта ни беше " Голата истина за група " Жигули “ да е победител против същински титани, оглавили международни ранглисти и това към този момент втора седмица е реалност. Благодарим на феновете, които заложиха на нашата история - имаме вяра, че това е едвам началото! “, показа режисьорът на кино лентата Виктор Божинов.

" Филмът потвърждава максимата, че когато имаме качествено българско заглавие, то съумява да реализира равнищата на зрителски интерес от преди пандемията. Много от кината ни споделят, че с помощта на нас още веднъж имат фенове след доста тежките за бизнеса им месеци “, добавя Кръстьо Ламбев, продуцент на кино лентата.

" Голата истина за група " Жигули “ чака феновете с вълнуваща история, ярки облици и същински рок, въодушевен от носталгията по паметни времена и очакване за още по-добро бъдеще. 

В лентата ще забележим актьорите Михаил Билалов (Фори), Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев - Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо), Ирини Жамбонас (Соня), Август Попов (Боби Чаев), Параскева Джукелова (Марина), Илияна Лазарова (Анна) и Климентина Фърцова (Лиза).

Ударен разговор, комични обрати и мощна актьорска игра изпращат феновете в историята на някогашните музиканти, които се разделят преди повече от 30 години. Изглежда, че няма нищо, което да ги събере още веднъж, само че един прелестен ден, съвсем принудително, те са принудени да застанат още веднъж един до друг. Двигател на тежката задача е някогашният водач на групата (Михаил Билалов), който незабавно търси пари, с цел да изпрати щерка си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон. Творческите вражди и недоизказаните усеща в някогашната тайфа би трябвало да останат в предишното, единствено че с всеки минал ден задачата наподобява все по-невъзможна.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР