За втора поредна неделя ефирът на NOVA се превърна в

...
За втора поредна неделя ефирът на NOVA се превърна в
Коментари Харесай

Владимир Михайлов е новият победител в „Като две капки вода“

За втора поредна неделя ефирът на NOVA се трансформира в същински празник с първите облици на участниците, които Бутонът на шанса им отреди предходната седмица. „ Като две капки вода “ още веднъж накара феновете и публиката в студиото да се забавляват, смеят и танцуват с невероятните фалшификати на български и международни звезди. Към Хилда Казасян, Веселин Маринов и Димитър Ковачев - Фънки тази седмица се причисли и четвъртият член на журито – артистът Асен Блатечки, който не скри вълнението си от новото предизвикателство. 

С облика на Мадона Владимир Михайлов съумя да завоюва сърцата на журито, участниците и феновете на NOVA. Музикантът и артист разкри гения си с безупречната реплика на международната музикална икона и паметната ария и хореография от клипа на „ Vogue ”. „ Каквото и да кажа ще е малко. Невероятно. Актьорски умения, пеене. В подобен миг думите не стигат. Впечатлен съм “, показа за най-хубавото показване довечера Веселин Маринов.

Вечерта стартира с прелестното актьорско преобразяване на дуета на сезона – Димо Алексиев и Ралица Паскалева. Те влязоха в света на куклите, пресъздавайки двамата вокалисти от групата „ Aqua ” и паметната ария „ Barbie girl ”. “Толкова бяхте добре, че нямам защо да се хвана “, сподели Фънки след осъществяването им. Веднага след тях на сцената излезе Христо Петков  в облика певицата Росица Кирилова, която следи с усмивка имитацията му от първия ред в публиката.

Бутонът на шанса отреди на Дара Екимова да влезе в първия си мъжки облик. Заедно с балета Funky Monkeys тя придвижи феновете в клипа на Криско и песента „ Да или не “. След нея Яна Маринова сподели забележителни танцови умения и огромна доза съблазън в дребната черна рокля на американската звезда Никол Шерцингер от групата Pussycat Dolls. Христо Гърбов пък бе провокиран да пее на британски в ролята на носителя на „ Грами “ – Afroman. Неговият ослепителен актьорски гений съумя да завоюва всички.

Победителят от предходната неделя Тома този път обу високите обувки на канадската певица Шаная Туейн. Той още веднъж съумя да вдигне публиката на крайници, а комплиментите от журито не закъсняха. „ Даваш страхотна сила и компактност на облиците, които правиш. Пеенето изобщо няма потребност да разясня. Беше страховит “, показа Хилда Казасян. Под прожекторите Кали бе неразпознаваема като американската рапърка Lizzo. Тя извърши шлагера на певицата „ About Damn Time ”, а Асен Блатечки разяснява: „ Много ми хареса. Страхотна си. Браво и на всички гримьори и фризьори. “

Вторият лайв на „ Като две капки вода “ приключи с цялостен оркестър. Керана слезе от асансьора, с цел да се трансформира в Ангел Павлов от оркестър „ Камчия “. За осъществяването на песента „ Комбайна вършачка “, добила необятна известност на Балканите, до нея застанаха самите реализатори от оркестъра, които допълниха положителното въодушевление.



Бутонът на шанса отреди идната неделя Христо Петков да се превъплъти в Джордж Клуни, Керана да излезе на сцената като Бийонсе, Яна Маринова да влезе в облика на Лепа Брена, Дара Екимова да имитира Монсерат Кабайе, Димо и Ралица да бъдат дует Ритон, Кали да пее като Панайот Панайотов, Христо Гърбов да имитира Кичка Бодурова, Тома да бъде Шиниъд О‘Конър, а Владимир Михайлов - Бруно Марс.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР