За втора поредна година в сезона на абитуриентските балове арка

...
За втора поредна година в сезона на абитуриентските балове арка
Коментари Харесай

Русе посреща абитуриентите от Випуск 2023 с арка, червен килим и празнична украса

За втора поредна година в сезона на абитуриентските балове арка с балони и червен килим в центъра на града ще чакат завършващите. До тях ще бъде ситуирана и стена за фотоси с детайли на градския дизайн от Стария Русчук.

Украсата е сложена в непосредствена непосредственост до Паметника на свободата, където по традиция дванадесетокласниците се събират със фамилиите си в празничния ден.

За положителното въодушевление на зрелостниците и гостите на града по ул. „ Александровска “ против хотел „ Космополитан “ и в правата след „ Тетевен “ е инсталирана и структура вид „ небе “ със 100 разноцветни топки и пеперуди, направени от чиновници на Оперативна програма „ Русе арт “.

На церемонията по раздаването на дипломите за приключено приблизително обучение всеки от зрелостниците е получил магнит с обръщение от Община Русе.

С разполагането на външна декорация по време на абитуриентските балове Общината се надява да способства за празничното въодушевление на зрелостниците от випуск 2023, както и на жителите и гостите на града.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР