За втора поредна година в Русе се проведе Фестивалът на

...
За втора поредна година в Русе се проведе Фестивалът на
Коментари Харесай

За втора поредна година в Русе се проведе Фестивалът на колелца

За втора поредна година в Русе се организира Фестивалът на колелца, който събира фенове на ролери и тротинетки. Кейовата зона под хотел " Рига " бе мястото, където младите запалянковци демонстрираха своите умения, оповестяват от общината.

Събитието стартира с показване на начинаещите. В продължение на два часа най-малките посочваха майсторство и техника на колелца, а най-хубавите бяха отличени от кмета Пенчо Милков. Той показа и насладата си от скорошното разкриване на скейт - площадката в Русе, което се чака с огромен възторг.

По-късно се включиха и по-опитните участници с ролери и тротинетки. Най-изявените от тях награди Елена Минкова - изпълнителен шеф на Фондация " Русе - град на свободния дух ". Във фестивала се включиха близо 100 души.

Тази година всички участници с тротинетки получиха и стикери с облика на Апостола на свободата Васил Левски с посланието " За лъвски скокове ". Подаръците са обезпечени от русенски предприемач и задачата им е да припомнят на децата и младежите за делото и подвига на великия българин.

Фестивалът на колелца се провежда от Фондация " Русе - град на свободния дух " и Сдружение " Екстрийм Скейт ", със съдействието на Русенския университет " Ангел Кънчев " и компаниите " Екстрийм Спорт " и " Санси ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР