За втора поредна година творческата агенция guts&brainsDDB, част от DDB

...
За втора поредна година творческата агенция guts&brainsDDB, част от DDB
Коментари Харесай

Престижното отличие Агенция на годината спечели aguts&brainsDDB

За втора поредна година креативната организация guts&brainsDDB , част от DDB Group, печели влиятелното отличие " Агенция на годината " на най-големия рекламен фестивал в България - ФАРА. С успеха си по време на юбилейното 20-о издание на креативния конкурс тя се трансформира в най-награждаваната рекламна организация в историята му, удостоена общо шест пъти с влиятелната купа.

Поредното самопризнание за guts&brainsDDB е резултат от безпределно доста старания, непрекъсната работа и мощното ни предпочитание да надхвърляме себе си. Най-трудно е да пазиш високо равнище в предлагането на новаторски креативен решения година след година. Това ни прави разнообразни от всички останали в сектора и по тази причина имаме доста дългогодишни клиенти, които директно получават резултатите от нашата добра работа в продажби и така нататък ”, разяснява Ангелос Парасхакис, основен изпълнителен шеф на DDB Group.

Тази година в оспорваната конкуренция на креативния фестивал участваха 32 организации . guts&brainsDDB получи още веднъж купата " Агенция на годината " след присъждането на една златна, пет сребърни и шест бронзови награди от общо 51 независими поръчки и още три в партньорство с Tribal Worldwide Sofia, чaст от DDB Group. Допълнително организацията получи 20 номинации в обособените категории на състезанието.

Повече от 25 години guts&brainsDDB дава цялостно стратегическо и креативно обслужване на интернационалните марки и водачи на локалния пазар като Теленор България, КБС Груп България (ОББ, ДЗИ, Интерлийз), McDonalds, Каменица, Лидл България, водка Абсолют, Груп СЕБ България (Krups, Rowenta, Tefal) и други

За това време в компанията са работили няколко генерации рекламисти, чиято работа към този момент излиза отвън границите на България. През 2017 година guts&brainsDDB стана креативен хъб за организациите от 23 страни в района, част от DDB Group, и по този метод се трансформира в мотор на маркетинговите тактики на групата.-->

Реализира планове за клиенти отвън България като Теленор Унгария, Trading 212 и Shedd за пазари в Централна и Източна Европа, Унгария, Германия, Франция, Англия, Дубай и други Агенцията е отличена неведнъж в влиятелни локални и интернационалните състезания и фестивали.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР