За втора поредна година социално-образователната кампанията на ЗК Лев Инс

...
За втора поредна година социално-образователната кампанията на ЗК Лев Инс
Коментари Харесай

Социално-образователната кампания на „Лев Инс” - „Пази детето в интернет” с награда от АБЗ

За втора поредна година социално-образователната акцията на ЗК „ Лев Инс ” АД „ Пази детето в интернет ” получи трета премия на към този момент обичайния конкурс " Застрахователи за обществото ", проведен от Асоциацията на българските застрахователи във връзка професионалния празник - „ Ден на застрахователя “. Тържественото събитие събра представители на бизнеса, държавните институции, регулаторните органи и университетските среди.


Изпълнителният шеф на ЗК „ Лев Инс ” АД Павел Димитров одобри оценката от Юри Копач, ръководител на АБЗ, с думите: " Лев Инс обичайно постанова стандартите както за физическа, по този начин и за кибер сигурност и признанието на гилдията за втора поредна година потвърждава това! През последните 2 години акцията ни " Пази детето в интернет " доближи до над 130 хиляди възпитаници, техните учители и родители. Лицето на акцията - Явор Колев и нашият екип разговаряха за заплахите в интернет с деца от всички регионални градове, огромни и дребни общини и даже дребни селца в цялата страна. Последните месеци обърнахме особено внимание и на родителите, тъй като е извънредно значимо те ясно да осъзнават, че би трябвало да беседват със своите деца за тяхното другарство в интернет “.

Кампанията „ Пази детето в интернет ” съставлява общ брой от нарочни дейности от страна на ЗК „ Лев Инс ” АД в посока образоване на обществото и предварителна защита против един от най-големите бичове на ХХI век – кибер престъпността. Дружеството влага материални и нематериални активи, с цел да увеличи информираността и да сътвори цифрова просвета на българите, започвайки още от ранна детска възраст. Инициативата съчетава необятен микс от принадлежности, с цел да доближи оптимално необятен обсег, успеваемост и дълготраен резултат върху поведенческите модели на дребни и огромни.

Това самопризнание за напъните на водача на българския осигурителен пазар съответствува и с Международния месец на киберсигурността (Cybersecurity Awareness Month) - международна самодейност, която насърчава взаимоотношението сред държавното управление и частния бранш, с цел да се даде опция на актуалния човек да отбрани персоналните си данни от цифрови закононарушения. Партньорската мрежа на ЗК „ Лев Инс ” АД, CyberOne и Cyber360 Academy се причислява към идеята като специалистите ще предложат серия от трикове, които всеки от нас би трябвало да знае и практикува в всекидневието си, с цел да бъде цифрово сигурен при потреблението на разнообразни устройства. Всеки може да се запознае с тях на в блога на академията по киберсигурност и в обществените мрежи. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР