За втора поредна година на 7 май под купола на

...
За втора поредна година на 7 май под купола на
Коментари Харесай

Валс, полка, фламенко и балкански ритми в Европа танцува

За втора поредна година на 7 май под купола на Ларгото Европа ще танцува. Събитието е в границите на 17-то издание на Европейския музикален фестивал и е ориентирано към столичани и гостите на града, а мотивът е Денят на Европа - 9 май.

Валс, полка, фламенко, гръцки, френски и български ритми ще забавляват публиката в концерта " Европа танцува ". Музикално-танцовото шоу е с присъединяване на Софийския духов оркестър с диригент Юли Дамянов, както и на професионални и любителски танцови сформира, изясни шефът на Европейския музикален фестивал Даниела Ханджиева.

Според предварителната стратегия при започване на концерта ще има ревю с български носии от другите фолклорни области на страната, след което ще се включат танцьорите от трупата на Нешка Робева. Специално присъединяване ще вземе и виртуознят реализатор на акордеон Белчо Христов.

Събитието стартира в 17.00 часа, а достъпът до пространството е откъм подлеза сред Министерския съвет и Президентството, както и откъм входа на метростанция " Сердика II ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР