За втора поредна година класацията на най-добрите работодатели в Русия,

...
За втора поредна година класацията на най-добрите работодатели в Русия,
Коментари Харесай

Кой е мечтаният работодател за руснаците

За втора поредна година " класацията " на най-хубавите работодатели в Русия, направена от държавния " Всеруски център за проучване на публичното мнение ", се оглавява от газовия колос " Газпром ". Той е определен като желан шеф от 40% от интервюираните, се споделя в известие на изследователския център.

Също измежду най-желаните работни места, само че на почетно дистанции от първия, руснаците показват още: " Руските железници " (16%), " Роснефт " (15%) и софтуерната компания " Яндекс " (14%).

Всеки десети дефинира като най-предпочитан шеф, " Росатом " и най-голямата съветска банка " Сбербанк " (по 10%). По 9% от запитаните биха желали да работят в " Лукойл " и " Роскосмос ", а 7% - в " Норилски никел " ( " Норникел " ).

Що се отнася до критериите при избор на най-хубавия шеф , предстоящо, високата заплата е главният аршин за избор на работа за руснаците в трудоспособна възраст. " Тежестта " на този фактор, запитаните руснаци са оценили приблизително с 4,7 точки, от " 5 " вероятни.

Финансовият съставен елемент е главен, само че надалеч не единствен при избора на работа, като с дребна разлика го следват: цялостното и навременно осъществяване на договорните отговорностите на компанията (4,64 точки) и спазването на стандартите за сигурност при организацията на работния развой (4,58 точки).

При избора на работа руснаците съвсем в идентична степен обръщат внимание на опцията за използване на професионални познания и умения (4,52 точки), стабилността (4,51 точки) на работното място и удобния психически климат в екипа (4,49 точки). Средата в офиса, т.е. удобните условия за работа, са оценени малко по-ниско (с 4,37 точки от пет).
 Колко е междинната работна заплата в Русия
Колко е междинната работна заплата в Русия

Повишението по отношение на предходната година е с 11,6%
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР